Det är er dag!


Det är eran dag idag. Den dagen ni har bjudit in alla nära och kära för att dom betyder så mycket. För att ni vill ha med dom på eran dag för att fira! Fira er och att ni nu ska säga JA till varann. Pirret och fjärilarna i magen på bröllopsdagens morgon. Att vakna och vara superpigg för idag är det dax! Jag älskar verkligen att få vara en del av allt det här. Det är så speciell dag, inte bara för er utan för mig som får äran att vara med och föreviga eran dag. 

 

Jag är och vill vara er trygga punkt denna dagen. Jag har fotograferat över 40 bröllop och är gift själv och vet mycket väl hur allt känns den dagen. Jag lägger ner mycket tid på er som brudpar. Jag vill lära känna er och att ni känner er trygga med mig på bröllopsdagen är det viktigaste för mig.  

 

För på bröllopsdagen känner jag ert pirr i min mage, jag gråter till sången i kyrkan och till talen som berör. För jag vet hur man i vardagen inte alltid stannar upp och ser alla kärlek man har runt sig i sina vänner & familj. Allt blir så närvarande denna dagen. Låt mig få bevara den för resten av livet ❤


Varför Golden Wedding Wedding Stories?

Tryggt

Jag är och vill vara er trygga punkt denna dagen. Jag har fotograferat över 40 bröllop nu och är gift själv och vet mycket väl hur allt känns den dagen. Jag vill lära känna er och att ni känner er trygga med mig på er bröllopsdag.


.

Exklusivt

Att gifta sig är en stor investering och jag vill att det ska kännas exklusivt att boka mig som fotograf. Därför vill jag genomsyra den känslan i allt jag gör från bokning till leverans.


.

Avslappnat

För mig är det viktigt att bröllopsfotograferingen och era bilder ska kännas avslappnade & naturliga. Jag erbjuder därför en provfotografering i samband med vårt bröllopsmöte så att ni ska känna er så bekväma som möjligt på bröllopsdagen.


.

Vanliga frågor

Vart finns du?

Jag älskar bröllop på den bohuslänska västkusten och därför fotograferar jag endast här! Jag utgår ifrån Uddevalla och är tillgänglig från Strömstad i norr ner till Göteborg i söder. I alla mina bröllopspaket ingår resa inom Bohuslän.

När behöver vi boka?

Jag släpper tider för ett år i taget. Just nu är det öppet för bokning av bröllop 2024, och jag har valt att vänta med fler bokningar för 2025. Då jag endast tar ett begränsat antal bröllop varje år så blir jag fullbokad fort. Ni tar första steget mot en bokning genom att skicka in en bokningsförfrågan via formuläret längst ner på sidan.

Hur bokar vi?

Ni börjar med att fylla i mitt bokningsformulär som finns längst ner på denna sida. Där fyller ni i vigselplats, datum och önskat paket. Jag vill lära känna er så mycket som möjligt från start så lägg gärna lite extra tid i att beskriva er och er blivande bröllopsdag. Om jag är tillgänglig er dag så bokar jag gärna in ett videomöte med er och ser hur vi klickar!

Vad händer när vi bokat?

Om jag finns tillgänglig ert datum och allt känns bra för er och mig så skickar jag ett avtal som ni signerar digitalt. När jag avtalet är signerat så skickar jag en bokningsfaktura som är på 50% utav ert valda paket. När denna fakturan är betald så har ni er bokning som mig, woop woop!!

Hur får vi bilderna?

Jag levererar alltid bilderna digitalt inom 4 veckor. Ni får då tillgång till ett webgalleri så ni enkelt och i lugn och ro kan titta på era bilder och ladda ner dom enkelt. Ni får alltid en tjuvkik dagen efter bröllopet med ca 5-10 stycken bilder. Bara för jag vet hur nyfikna ni är!

Om du blir sjuk då?

Jag har ett stort kontaktnät med erfarna fotografer och hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare om det är så att jag på något sätt inte kan fullfölja mitt uppdrag. Det har aldrig tidigare hänt och jag tar alltid mina bröllop på största allvar!

Fina ord

Vi kunde inte varit nöjdare med Viktoria och de bilder vi fick av vårt bröllop! Viktoria fick oss att känns oss bekväma framför kameran och var väldigt bra på att fånga varenda fotoögonblick, fotograferingen kändes inte alls stel och konstlad som vi var rädda att det skulle göra på förhand. 


Anna & Oskar

Fina ord

Viktoria (Golden Wedding Stories) var den perfekta partnern under vårt bröllop. Inte nog med att hon tog underbara fotografier utan även bidrog hon med mycket stöd både innan och på bröllopsdagen. Vid fotograferingen kändes allt väldigt genuint, naturligt och prestigelöst tack vare Viktoria. Leverans av redigerade bilder erhöll vi supersnabbt efter bröllopsdagen och resultatet var fantastisk! Vi vill verkligen rikta ett stort tack till Viktoria och lämnar gladeligen våra varmaste rekommendationer!


Hilda & Kristoffer

Fina ord

Måste också igen trycka på hur otroligt många som är helt fascinerade över dina bilder - du har en helt unik känsla och redigering av bilderna som verkligen faller alla i smaken. Det jobb du gör som fotograf är enastående ❤️ Vi är så glada att vi fick ha dig med under vår stora dag!


Jessica & SImon

Platser som jag fotat bröllop på


Jag ÄLSKAR ju Bohuslän och västkusten och fotar bara bröllop här eftersom jag utgår ifrån Uddevalla. Några utav platserna som jag fotat på är:


Bokenäset, Gullmarsstrand Fiskebäckskil, Grundsund, Lysekil, Hällevikstrand, Nösund, Havsörnen Orust, Villa Vanahem Stenungsund, Ljungskile, Björholmens Marina, Marstrand, Hällsnäs, Slussens Pensionat Orust, Vann Spa & Hotell, Uddevalla, Toscana Italien, Särö Göteborg, Saltö, Hotell Strana, Mollösund.Platser som jag fotat bröllop på


Jag ÄLSKAR ju Bohuslän och västkusten och fotar bara bröllop här eftersom jag utgår ifrån Uddevalla. Några utav platserna som jag fotat på är:


Bokenäset, Gullmarsstrand Fiskebäckskil, Grundsund, Lysekil, Hällevikstrand, Nösund, Havsörnen Orust, Villa Vanahem Stenungsund, Ljungskile, Björholmens Marina, Marstrand, Hällsnäs, Slussens Pensionat Orust, Vann Spa & Hotell, Uddevalla, Toscana Italien, Särö Göteborg, Saltö, Hotell Strana, Mollösund.Vad ingår?

Planeringskalender


Jag vet att det är mycket att ta in när ni planerar ert bröllop. Därför ingår min planeringsverktyg som heter Golden Wedding Start Kit. Det innehåller en planeringskalender med checklistor & tidslinje. Exempel på körschema och hur ni påbörjar det, samt en prioriteringslista så ni kan starta er planering på bästa sätt.

Bröllopsguide


Ni får även tillgång till en extern sida där jag har samlat all information till er som brudpar i hur jag jobbar under bröllopsdag samt lite tips!

Provfotografering & möte


När vi har vårt bröllopsmöte nån gång mellan 2-3 månader innan bröllopsdagen så ingår en provfotografering. Detta för att vi ska lära känna varandra lite bakom- och framför kameran men också för att öva lite och spana in platser som ni vill fotas på. Därför föreslår jag alltid ett möte på själva platsen där bröllopet kommer att vara.

Support & kontakt


Jag finns såklart här för er under hel er planering som stöd och för att bolla frågor som kan komma längst med vägen.

Bröllopspaket 2024

Paket 01

3 timmar

I detta paket fotograferar jag i 3 sammanhängande timmar. Detta passar för er som vill ha med antingen slutet på förberedelser eller början på mingel, vigseln och vackra porträtt ifrån er bröllopsdag.

Ingår:

Bröllopsmöte

Provfotografering

Minst 150 bilder

Resa


PRIS

17 000:-


Paket 02

5 timmar

I detta paket fotograferar jag i 5 sammanhängande timmar. Beroende på hur er bröllopsdag ser ut så passar detta paket för förberedelser vigsel, porträtt och början på mingel.

INGÅR:

Bröllopsmöte

Provfotografering

Minst 250 bilder

ResaPRIS

22 000:-


Paket 03

8 timmar

I detta paket fotograferar jag i sammanhängande 8 timmar. Passar för förberedelser, vigsel, porträtt, mingel och början på middagen.

Ingår:

Bröllopsmöte

Provfotografering

Minst 400 bilder

Resa

.


PRIS

31 000:-Paket 04

12 timmar

Vill ni ha en fullt dokumenterad bröllopsdag är detta paketet ni ska välja! Här är jag med er i 12 sammanhängande timmar. Så passar för er som vill ha med förberedelser, porträtt, vigsel, mingel och middag. Har vi tur även när dansgolvet börjar komma igång.

INGÅR:

Bröllopsmöte

Provfotografering

Minst 600 bilder

Resa & boendePRIS

40 000:-Skicka in er bokningsförfrågan här!

Detta är inget bindande utan en förfrågan på om jag är ledig på er bröllopsdag.

När jag svarat på er förfrågan skickar jag även ett sms ifall att min mejl hamnat i skräpposten.

Detta är valfritt men alltid bra att veta om vi haft kontakt via Instagram innan

Ta gärna en kik i skräpposten ifall du saknar svar på din förfrågan!