Golden Wedding Start Kit - planeringsverktyg för brudpar

Detta är för dig som planerar bröllop och vill ha ALLT samlat och få en bra start i er bröllopsplanering. Detta kit innehåller 3 delar som är: En planeringskalender, en guide i hur ni skriver ert körschema och en prioriteringslista som är grunden i er bröllopsplanering. Hela kitet får du digitalt och skickas till dig som pdf till din mejl direkt efter köpet.


Allt för en lyckad bröllopsplanering!


Vill du underlätta er planering och få allt ni behöver för en bra start i er bröllopsplanering? Då har du hittat rätt. Golden Wedding Start Kit innehåller:


  • En planerningskalender och tidslinje under 2 år fram till bröllopsdagen
  • En guide i hur ni skriver ert körschema och tips så ni undviker dom vanligaste misstagen.
  • En prioriteringslista där ni har grunden i er bröllopsplanering.
  • BONUS! En budgetmall i Excel där ni enkelt för in kostnader och har koll på budgeten.


Hela kitet får du digitalt så du enkelt kan skriva ut det. Du har kvar det digitalt och kan därför läsa och ha med dig det i telefonen. 


Detta innehåller Golden Wedding Start kit

Planeringskalender & tidslinje


25 sidor med checklistor fram till bröllopsdagen inklusive kontakt-kort till leverantörer

Körschema


Tips på hur ni skriver ert körschema på bästa sätt och undviker vanliga misstag!

Prioriteringslista


2 prioriteringslistor där ni sätter grunden i ert bröllop genom att ta reda på vad som är viktigt för just dig.


“Alltså WOW Viktoria!! Vi bara ÄLSKAR DEN!
Detta kommer hjälpa oss så otroligt mycket, nu känns det som att vi kommer att få koll på vår planering & att vi inte kommer att missa något. Detta var bättre än vad vi kunde förväntat oss!! Det vi föll för direkt var att man kunde klicka i det man hade gjort, så underbart! ÄLSKAR organiserade checklistor”


Detta får du:

  • Checklista där ni enkelt kan bocka för vad ni avklarat
  • Prioriteringslista - perfekt start inför bröllopet!
  • Körschema - ett exempel på hur ett riktigt körschema kan se ut.
  • BONUS! En budgetmall i Excel där ni snabbt & enkelt kan börja fylla i era poster.Vem är jag?


Hej!

Viktoria heter jag och är bröllopsfotograf. Jag har fotograferat bröllop sedan 2017 och ÄLSKAR verkligen bröllop och har fotograferat över ca 40 stycken nu och får förfrågningar kontinuerligt. Min nisch är bröllop i Bohuslän och där har du en utav mina styrkor.


Under hösten 2020 började jag läsa till bröllopskoordinator och tycker att bröllopsplaneringen är en del som många brudpar ofta känner sig vilsna i. Vart börjar man? När bokar man vad? Hur vet jag om bröllopet kommer kännas vi? Ja det finns massa frågor som ni som brudpar funderar över och därför har jag skapat detta planerings kit som är en start i planeringen.


Kram Viktoria 

 


FAQ

Vad är en e-bok?

En e-bok är en digital bok (pdf) som enkelt du laddar ner på din dator eller telefon. Du kan skriva ut den för att kunna anteckna i den. Det är alltså inget online verktyg. När ditt köp har har ett kommer du att få ett mail med nedladdningsbara länkar till dina produkter. Du kan välja att skriva ut e-boken eller läsa den på din dator eller mobil.

Hur köper jag?

Du klickar på länken nedan och kommer då till en kassa. Inget köp görs innan du fyller i dina betalningsuppgifter och klickar på "slutför min betalning"

Vi har precis börjat planera bröllop, är detta för oss?

Ja verkligen! Ju tidigare i er planering desto bättre. Detta sätter grunden i er planering och checklistorna har ni med er fram till bröllopsdagen. Detta är för er som älskar checklistor och vill kunna bocka av steg för steg vad ni bokat och bör göra i nästa steg.


Hitta mig på Instagram