Det är er dag!


Det är eran dag idag. Den dagen ni har bjudit in alla nära och kära för att dom betyder så mycket. För att ni vill ha med dom på eran dag för att fira! Fira er och att ni nu ska säga JA till varann. Pirret och fjärilarna i magen på bröllopsdagens morgon. Att vakna och vara superpigg för idag är det dax! Jag älskar verkligen att få vara en del av allt det här. Det är så speciell dag, inte bara för er utan för mig som får äran att vara med och föreviga eran dag. 

 

Jag är och vill vara er trygga punkt denna dagen. Jag har fotograferat över 30 bröllop och är gift själv och vet mycket väl hur allt känns den dagen. Jag lägger ner mycket tid på er som brudpar. Jag vill lära känna er och att ni känner er trygga med mig på bröllopsdagen är det viktigaste för mig.  

 

För på bröllopsdagen känner jag ert pirr i min mage, jag gråter till sången i kyrkan och till talen som berör. För jag vet hur man i vardagen inte alltid stannar upp och ser alla kärlek man har runt sig i sina vänner & familj. Allt blir så närvarande denna dagen. Låt mig få bevara den för resten av livet ❤


Vanliga frågor

Vart finns du?

Jag älskar bröllop på den bohuslänska västkusten och därför fotograferar jag endast här! Jag utgår ifrån Uddevalla och är tillgänglig från Strömstad i norr ner till Göteborg i söder. I alla mina bröllopspaket ingår resa inom Bohuslän.

När behöver vi boka?

Ju tidigare desto bättre givetvis. Då jag endast tar ett begränsat antal bröllop varje år så blir jag fullbokad fort, Nu har jag börjat boka in bröllop för 2022 och 2023! Ni tar första steget mot en bokning genom att skicka in en bokningsförfrågan via formuläret längst ner på sidan.

Hur bokar vi?

Ni börjar med att fylla i mitt bokningsformulär som finns längst ner på denna sida. Där fyller ni i vigselplats, datum och önskat paket. Jag vill lära känna er så mycket som möjligt från start så lägg gärna lite extra tid i att beskriva er och er blivande bröllopsdag. Om jag är tillgänglig er dag så bokar jag gärna in ett videomöte med er.

Vad händer när vi bokat?

Om jag finns tillgänglig ert datum och allt känns bra för er och mig så skickar jag ett avtal som ni signerar digitalt. När jag avtalet är signerat så skickar jag en bokningsfaktura som är på 30% utav ert valda paket. När denna fakturan är betald så har ni er bokning som mig, woop woop!!

Hur får vi bilderna?

Jag levererar alltid bilderna digitalt inom 4 veckor. Ni får då tillgång till ett webgalleri så ni enkelt och i lugn och ro kan titta på era bilder och ladda ner dom enkelt. Ni får alltid en tjuvkik dagen efter bröllopet med ca 5-10 stycken bilder. Bara för jag vet hur nyfikna ni är!

Om du blir sjuk då?

Jag har ett stort kontaktnät med erfarna fotografer och hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare om det är så att jag på något sätt inte kan fullfölja mitt uppdrag. Det har aldrig tidigare hänt och jag tar alltid mina bröllop på största allvar!

I mina bröllopspaket ingår alltid följande:


  • Jag finns tillgänglig för er under hela er planering.
  • Ett bröllopsmöte där vi ses, lär känna varandra och pratar om era tankar och förväntningar för bröllopsdagen.
  •  Ni får ett lyxigt bokningspaket som skickas till er via posten när ni bokat.
  • Information inför bröllopsdagen så ni ska känna er helt trygga inför den stora dagen med mig.
  • En mysig provfotografering i samband med vårt bröllopsmöte där ni får alla utvalda bilder.
  • Bilderna levererade via ett digitalt webbgalleri. Där kan ni lätt kan dela bilder i sociala medier och med era bröllopsgäster om ni vill.
  • Backup på alla era bilder i 1 år
Provfotografering


När vi har vårt bröllopsmöte nån gång mellan 2-3 månader innan bröllopsdagen så ingår en provfotografering. Detta för att vi ska lära känna varandra lite bakom- och framför kameran men också för att öva lite och spana in platser som ni vill fotas på. Därför föreslår jag alltid ett möte på själva platsen där bröllopet kommer att vara.

Fina ord

Fina ord

“Vi kunde inte varit nöjdare med Viktoria och de bilder vi fick av vårt bröllop! Viktoria fick oss att känns oss bekväma framför kameran och var väldigt bra på att fånga varenda fotoögonblick, fotograferingen kändes inte alls stel och konstlad som vi var rädda att det skulle göra på förhand.
Bilderna är fantastiska och vi kan verkligen rekommendera alla att använda Viktoria för sitt bröllop!”

Paket för bröllopsfotografering

Lysekil 2 timmar

I detta paket fotograferar jag i 2 sammanhängande timmar. Detta passar för er som vill ha vackra porträtt ifrån er bröllopsdag!

9000:-

Marstrand 4 timmar

I detta paket fotograferar jag i 4 sammanhängande timmar. Beroende på hur er bröllopsdag ser ut så passar detta paket för vigsel & porträtt.

17 000:-

Nösund 8 timmar

I detta paket fotograferar jag i 8 sammanhängande 8 timmar. Passar för förberedelser, vigsel, porträttfotografering samt brudskål och mingel!

27 000:-Skicka in er bröllopsförfrågan här!