Hej, välkommen hit!


Jag heter Viktoria Olsson och är från början bröllopsfotograf. Jag märkte snabbt att jag tyckte lika mycket om att fota som att höra om brudparets planering och fick ofta lite frågor på just bröllopsplaneringen. Då hoppade jag på en utbildning via Johanna Kajson som heter Great Weddings Academy. Jag har precis slutfört kurs 2 som innebär att jag kan kalla mig för "Junior Great Weddings bröllopskorrdinator"

Mina bröllopspaket

Uppstartskoordinering 1+2 timmar

Ett perfekt tillfälle för er som inte riktigt vet vart ni ska börja i er planering. Vi ses för ett bröllopsmöte där jag gör en behovsanalys . Ni får material som checklistor, bröllopskoncept och förslag på leverantörer!


2000:-

Rådgivning 1 timme

Detta är för er som kommit en bit själva i planeringen men kört fast lite. Vi har ett möte på 1 timme och går igenom vad det är just NI behöver hjälp med för att fortsätta er bröllopsplanering!


1000:-

Toastmasterkonsultation 1 timme

Ska du vara toastmaster för första gången och är lite osäker på rollen? Jag hjälper dig under 1 timme med att komma igång med körschema, upplägg med tal och vad rollen som toastmaster egentligen innebär!


1200:-

Koordinator på bröllopsdagen

Här är jag med som koordinator på er bröllopsdag under 6 timmar. Jag finns med en vecka innan bröllopet för avstämning med körschema och stämmer av med leverantörer.


Går ej att boka ännu

Greta Wedding Junior Bröllopskoordinator


I november 2022 blev jag klar Junior Bröllopskoordinator via Great Weddings. Såhär lyder diplomet:


I kurs 1 lär vi ut allt om första kundkontakt, behovsanalys, hur man tar fram material och bröllopskoncept, moodboards och hur man genomför såväl bröllopskonsultationen som hela bröllopsplaneringsåret med ett brudpar och hur man arbetar som bröllopskoordinator med brudpar under planeringen. Här genomförs även övningscase och två mentorsamtal genomförs.


I Kurs 2 fortsätter vi med hur man arbetar som bröllopskoordinator under bröllopsveckan och på själva bröllopshelgen och bröllopsdagen. Vilka listor behöver förberedas, hur kvalitetssäkrar man, hur lägger man upp ett körschema och mycket mer så att eleven kan arbeta som bröllopskoordinator med såväl planering som genomförande av bröllop.


FAQ

Hur bokar vi?

Ni fyller i formuläret längst ner på denna sidan så hör jag av mig till er så snart jag kan.

Hur betalar vi?

I samband med bokningen så skickas en faktura på den valda tjänsten som betalas på 30 dagar.

Skicka in en förfrågan