Vem är jag?

Jag heter Viktoria och är 38 år och bor med min man och två barn i en villa i Uddevalla. Jag är hopplöst förälskad i Bohuslän och då såklart även bröllop på västkusten. Havet ligger mig varmt om hjärtat och jag mår alltid så bra och känner ett lugn vid havet.  Jag brinner för att ge tips & inspiration till brudpar för en bättre bröllopsdag och tipsar gärna om det på mitt instagramkonto @goldenweddingstories 

Jag älskar att kunna vara den där spindeln i nätet och har både hjälpt till med slipsknutar och haft räddare-i-nöden hårspray med mig till bruden . Efter att ha mött närmare 40 st brudpar och att jag är gift själv gör att jag har god kännedom om det mesta som hör en bröllopsdag till.

Jag vill vara er trygga punkt den dagen, någon ni kan luta er mot, jag vill vara en vän ni kan slappna av med och framförallt ha SKOJ med på bröllopsdagen!

TRE SNABBA OM MIG:

  1.  Älskar hudvård, sidenkimonos & SPA! Min vardags-lyx!
  2.  Jag dricker mer än gärna kaffe och kan inte dricka utan havremjölk i.
  3.  Jag är månadsgivare till cancerfonden efter att jag förlorade mig pappa i cancer 2015. 

Så tycker ni jag låter som en härlig person som ni ser likheter hos, se till att kontakta mig så hänger vi ihop på er bröllopsdag!Från det privata fotoalbumet

Här är lite bilder på min familj under vår semester 2022. Vi älskar att bada allihop och fick en väldigt fin semester på Österlen i Skåne.


Bröllopsbubbel - podden om bröllop!


Jag och Louise träffades över en lunch första gången i maj-2020 och det sa verkligen klick direkt! Vi insåg nog att vi var lika driva, lika spontana och även lika bröllopstokiga. Så vi bestämde ganska snabbt att en podd skulle vi starta. Varför inte liksom? Man måste testa och ge det en chans. Så sagt och gjort så var vi igång. Så hela sommaren 2020 har vi skypat, grejat och fixat inför att kunna lansera den fredagen den 21 augusti 2020.


I podden pratar om vi om bröllopsplanering, hur man planerar på bästa sätt och vad man ska tänka på. Vi djupdyker också i Louise egna bröllopsplanering eftersom hon och hennes fästman gifte sig i augusti 2021. Stort grattis säger jag till dom! Följ med oss på fredagar varje vecka framöver när vi skålar i bubbel och snackar massa bröllop!


Du hittar oss även på Instagram och vårt konto: @brollopsbubbel

Fina ord

Fina ord

“Måste också igen trycka på hur otroligt många som är helt fascinerade över dina bilder - du har en helt unik känsla och redigering av bilderna som verkligen faller alla i smaken. Det jobb du gör som fotograf är enastående! Vi är så glada att vi fick ha dig med under vår stora dag!”

Följ mig på Instagram