Dopfotografering


Att anlita en fotograf under sitt barns dop blir mer och mer vanligt. Detta såklart för att få fina minnen i form av bilder men också för att man ska slippa fotografera själv. Dopdagen är en dag där familjerna samlas och ofta flera generationer. Så låt mig gärna fotografera detta och fånga alla fina ögonblick denna dagen!

Hur går det till?


Bokning: NI fyller i formuläret längst ner på denna sidan så kontaktar jag er så snart jag om jag är tillgänglig det datum som dopet äger rum. Är jag tillgänglig och ni önskar gå vidare i bokningen så skickas en bokningsfaktura på 50% av beloppet som betalas på 14 dagar. Sedan skickas slutfakturan dagen efter dopet och betalas på 14 dagar.


Fotograferingen: Jag anländer till kyrkan 30 min innan dopet börjar. Detta för att hinna få en överblick hur kyrkan ser ut och vart jag lättast kan stå och röra mig. Jag vill också gärna hinna hälsa på prästen och berätta att jag ska fotografera dopet. Under dopets gång så fotograferar jag gästerna, själva dopet och andra detaljer som händer i kyrkan. Efter dopgudstjänsten tar vi familjebilder i eller utanför kyrkan på en vacker plats.


Tjuvkik: Dagen efter dopet får ni en liten tjuvkik med ca 5-10 bilder.


Leverans: Inom 14 dagar så levererar jag era bilder digitalt via ett webbgalleri. Där kan ni sedan om ni önskar köpa till förstoringar av bilder ni väljer ut. Ni laddar enkelt och snabbt ner alla bilder digitalt.

Dopfotografering


  • 2 timmars fotografering
  • Fotografering av dopgudstjänsten eller namngivningen
  • Familjebilder efter dopet i kyrkan eller på en vacker plats utomhus
  • Minst 100 digitala bilder som levereras via ett webbgalleri.PRIS: 4500:-Skicka in en förfrågan

Detta är inget bindande utan en förfrågan på om jag är tillgänglig dagen för dopet

Följ mig på Instagram