En plats kvar!

Workshop för fotografer med inriktning bröllop 29-30 april 2023


Vill du lära dig mer om bröllopsfotografering, träffa andra fotografer och inspireras? Då ska du fortsätta läsa! Jag vet hur mycket en workshop ger, speciellt när man kanske är ganska ny som fotograf eller bara vill inspireras och ha ett dygn med andra i samma bransch. Jag vill att du ska komma hem efter dessa två dygn med massa snygga foton, ny kunskap och massa nya fotovänner. Ledorden för denna workshopen är bröllop, gemenskap och utveckling.

Fota detaljer


Detaljbilder är något som är otroligt användbart för dig som fotograf. Så under vår stylade fotografering kommer det finnas både trycksaker, ringar och bruddetaljer som du kan fotografera.

Olika miljöer


På Destination Bokenäset där vi kommer vara så finns det olika typer av miljöer. Detta för att du ska få variation i bilderna. Jag har också valt att vi ska fotografera under tidig eftermiddag, detta för att efterlikna en bröllopsdag så mycket som möjligt.

Klassiskt brudpar


Jag har valt att fokusera på det klassiska brudparet. Så stilen blir elegant med en klassisk look. Egentligen det som den "vanliga standard" bruden väljer. Detta för att du ska kunna använda bilderna i din marknadsföring.

Kända leverantörer


Styling av både brudpar och detaljerna är av kända leverantörer inom bröllopsvärlden. Mer information om vilka leverantörer som är med kommer senare.


Denna workshop passar dig som vill: • Utöka din portfolio med klassiska bröllopsbilder
 • Lära dig mer om bröllopsfotografering
 • Få proffsiga bilder i vacker miljö på dig själv till hemsida & sociala medier
 • Träffa andra fotografer och nätverka
 • Lära dig mer om arbetsflödet vid bröllopsfotografering
 • Se hur jag jobbar med posering av brudpar
 • Inspireras, äta massa go mat, dricka bubbel och få massa nya fotovänner

Stylad fotografering


Vi kommer givetvis ha en stylad fotografering med ett brudpar. Det kommer läggas mycket krut på detaljerna såsom klänning, hår & makeup och blommor. Paret kommer ha en klassisk stil för att det ska kunna passa så många inriktningar som möjligt.

Lär dig mer om bröllopsfotografering


Bröllop är ju en typ av fotografering som händer EN gång. Du får bara en chans. Därför vet jag att många som gärna vill fota bröllop är nervösa över då man är lite osäker på hur man ska vara under ett bröllop, vad som händer och vad man inte får missa! Detta ska vi gå igenom så du kan känna dig mer trygg i hur en bröllopsdag går till.

Få självporträtt till sociala medier

Detta med att visa upp sig själv på sin hemsida eller på sociala medier tycker många är lite knepigt. Dela kanske det är svårt att fota självporträtt själv och sen behöver man kanske ha en kamera i handen just för att förmedla ännu mer att du är fotograf. Detta tänker jag att vi ska lägga tid på under denna workshopen! Så att du kommer hem med massa nya fina bilder på dig själv som du kan använda för att visa upp DIG!

Träffa andra fotografer

Något jag själv uppskattar väldigt mycket är att få träffa andra fotografer. Att få nätverka, knyta nya kontakter och kanske rent av skaffa nya vänner. En workshop är så mycket mer än fokus på bilder eller "rätt & fel". Mitt mål är att det ska vara en avslappnad och prestigelös känsla. Vi är alla kollegor!

Arbetsflöde & redigering

Det blir en genomgång i arbetsflödet från bokning till leverans till brudparet. Du får se hur jag svarar på mina förfrågningar, vad jag skickar med i bokningspaketet och hur jag arbetar efter bröllopet.


Din kursledare


Mitt namn är Viktoria Olsson och på instagram är jag mest känd under namnet @goldenweddingstories. Jag började fotografera bröllop 2017 har sedan dess fotat ca 50 bröllop nu. Utöver fotograferingen utbildade jag mig 2020 till bröllopskoordinator och läser just nu kurs 2. Mitt intresse för bröllop, fotografering och bröllopsplanering är alltså en stor del av mina intressen.


När jag 2018 hade min första wokshop så visste jag att detta vill jag göra igen! Jag vet hur mycket det ger själv att vara deltagare på en wokshop och därför har jag nu skapat en workshop jag själv velat gå på :)


Schema för workshopen

Detta är cirka tider för helgen som kan komma att ändras

Lördag


 • 9:00 Välkommen! Ankomstfika och mingel
 • 9:30 Lär dig mer om bröllop - jag berättar om hur jag arbetar under en bröllopsdag. Från förberedelser till golden hour
 • 10:30 Frågestund
 • 11:00 Självporträtt
 • 12:00 Lunch
 • 13:00 Stylad bröllopsfotografering
 • 16:00 Fika & frågestund
 • 16:30 Föreläsning
 • 18:00 SPA och egentid
 • 20:00 Middag

Söndag


 • 08.00 - 9:30 Frukost
 • 10:00 Utcheckning
 • 10:30 Arbetsflöde & redigering - jag visar hur jag redigerar live ifrån gårdagens stylade fotografering. Från urval till leverans. Här får du gärna ha med din dator om du har en laptop och redigera själv.
 • 12:00 Lunch
 • 13:00 Avslutning och hej då!

Begränsat antal deltagare


För att alla ska få möjlighet till så mycket tid vid fotograferingen som möjligt har jag valt att ha ett mindre antal deltagare. Detta ger också en personligare och intimare workshop och gemenskap när vi är i grupp. Antal plaster på denna helgen ör 10 stycken.


Karta över fotoplatserna

FAQ

Jag har inget företag ännu. Kan jag gå ändå?

Ja även om du idag inte jobbar som fotograf så är du välkommen. Denna workshopen kommer däremot inte gå djupt in på kamerainställningar. Så du bör kunna din kamera.

Hur betalar jag?

Du kommer få en faktura till den mejladressen du anger i formuläret som ska betalat på 14 dagar. Så snart den är betald har du din plats, YAY!

Hur hittar jag dit?

Platsen där vi kommer vara på heter Destination Bokenäset. Det ligger tre mil väster om Uddevalla och 45 min från Trollhättan och bara en dryg timmes bilfärd från Göteborg. Adressen är: Bjällansås 320
451 96 Uddevalla

Får jag använda bilderna i min marknadsföring?

Ja självklart! Du får gärna tagga dom leverantörer som är med om du lägger ut på tex Instagram. Det kommer inte krävas att du ska leverera bilder till modellerna utan det sköter jag.

Hur vet jag om workshopen passar mig?

Har du en systemkamera, älskar att fota och vill lära dig mer om bröllopsfotografering? OM det var JA på det så är du kvalificerad ;)

Om jag blir sjuk/får förhinder?

Såklart hoppas jag att du inte ska bli sjuk men givetvis kan man få förhinder. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan vid förhinder. Du ansvarar själv med att sälja din plats. Detta ska i så fall meddelas mig så snart som möjligt.

Din investering

Detta ingår:

 • Boende i stuga med havsutsikt
 • Frukost
 • Fika 2 dagar
 • Trerättersmiddag
 • SPA & bastu
 • Stylad bröllopsfotografering
 • Föreläsning
 • Självporträtt som deltagare tar på varandra
 • Genomgång i hur jag arbetar under en bröllopsdag
 • Jag visar posering av brudpar under den stylade fotograferingen
 • Liveredigering där jag visar hur jag redigerar mina bilder
 • Massa nya fotovänner
 • Låst facebookgrupp så vi kan hålla kontakten och peppa upp inför workshopen!


PRIS: 4500:-

Pris med moms: 5626:-


En bokningsfaktura på halva beloppet 2813:- skickas till din mejl och betalas på 10 dagar. Den garanterar din plats. Andra fakturan skickas i mars och ska betalas på 30 dagar. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan vid förhinder.
Boka-tidigt-bonus

Bonus: Golden Wedding Presets


Bokar du innan 9 oktober så ingår mina presets som bonus värde 699:-


För dig som vill effektivisera ditt arbetsflöde, få ny inspiration och en tydligare röd tråd i din redigering! Förinställningar till Camera Raw & Lightroom. Dessa presets är grunden i all min redigering. Dom är skapade för en mjukare känsla men går att justera utifrån hur du själv vill ha dom. För att du ska kunna skapa en helhet och en röd tråd i dina bilder så är presets det perfekta verktyget. Alla presets har samma grund men anpassade med små justeringar för att passa för olika miljöer och ljus.


FULLBOKAD

Bokningsformulär

Boka din plats genom att fylla i formuläret

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan vid förhinder. Med reservationer att workshopen blir fullbokad snabbt så skriver jag så snart jag kan när anmälan är full. Det finns 10 platser.

Vad händer efter att jag skickat in bokningen?


Efter att du skickat in din bokning om en plats på workshopen så svarar jag dig på mejl inom 24 timmar om du har en plats. ( det genererar alltså inget automatiskt mejl ifrån detta formuläret) Med risk för att plasterna blir bokade snabbt kan det komma att bli fullt. När du får mejl med din bekräftade plats skickas även din faktura på bokningsavgiften ut via mejl. När fakturan är betald så har du din plats! I bekräftelsemejl 2 sedan när bokningsfakturan är betald så skickas även bonusen och länk till vår låsta facebookgrupp!


Nu längtar vi till April va?! ;)