14 februari, en perfekt dag för bröllop!


På självaste alla hjärtans dag så arrangerade Gullmarsstrand drop-in vigsel för första gången. Ett koncept jag tro att dom kommer fortsätta med faktiskt. Så om du blir sugen efter att ha läst här så vet du vart du kan vända dig. Jag startade dagen ute på Gullmarsstrand klockan 13:45 och hade 30 min tillgodo inför första vigseln 14:15. Vigselförrättare under dagen var goa Maria Tuimala Sörensson. Vi har träffats tidigare på bröllop där hon vigt "mina" brudpar. Helt underbar vigselförrättare som viger par borgligt i Bohuslän.


Det som ingick för paren som bokade var:


  • Drop in vigsel, du bokar din tid själv online
  • Incheckning kl. 15:00. Har du bokat tid för vigsel innan kl. 15:00, får du tillgång till rummet en timme innan vigseln. 
  • Fira med kärleksbakelse och bubbel efter vigseln. Serveras i lounge Biblioteket 
  • Bubbel, tilltugg och lyxig 5-rätters middag i kärlekens tecken
  • Logi
  • Frukostbuffé med havsutsikt på avresedagenJag hade vigslar som jag fotade kl: 14:15, 15:00 och 15:45. Sedan var det även ett par som inte bokat mig men som gärna ville ha lite bilder så blev några porträtt till, vilket var så himla kul!


Något som var lite extra kul var ju att Lysekilsposten var på plats så imorgon tror jag minsann att jag fick vara med på nån bild. Alltid lite kul när man får vara en del av något som uppmärksammas lokalt! Här nedanför kommer några bilder ifrån drop-in vigslarna.


Kram Viktoria