Förberedelser


På midsommardagen var jag på Stenungsögården för att fotografera Klara & Oskars bröllop. Klara kontaktade mig två år innan dom skulle gifta sig så hon var ute i god i tid kan man säga ;) Jag var med dom under 6 timmar denna dagen och jag tror att det var en utav dom varmaste dagarna denna sommaren faktiskt.

First look & porträtt


Porträtten valde vi att ta före vigseln och omgivningarna kring Stenungsögården blev perfekta för detta! Vi fick både bilder vid vattnet och skogen och den fina grusvägen. Men vi började såklart med first look på berget utanför lokalen.

Vigseln

Vigseln hölls i det lilla fina kapellet vid Stenungsögården, Stenungsöns kapell klockan 13:30. Detta var verkligen något alldeles extra tycker jag. Dels formen på kapellet men även att det var så fint ljusinsläpp. Se fönstret vid vigselplatsen. Lite bohemisk känsla på det och så vacker!

Mingel & Middag


Efter vigseln var det bubbel & tårta. Sedan tågade alla ner mot gården där det blev information ifrån toastmasters, vi fotade gruppbilder och mer mingel. Klockan 17 var det dags för gästerna att sätta sig till bords och kvällens middag började!