Förberedelser


Jag kom ut till Fiskebäckskil den 14 maj kl: 12:30. Johanna & Patrik hade valt att ha middagen på Gullmarstrand havshotell och gjorde sig även i ordning där. Så jag började fota förberedelserna inne hos Johanna där hon var i full gång med sin makeup som gjordes utav Hannah Lindoff. Johanna hade sin tärna med sig under sina förberedelser och det blev en väldigt mysig förmiddag. Efter en stund så går jag två trappor ner för att knacka på hos brudgummen Patrik. Som vanligt så går brudgummens förberedelser snabbare än brudens. Kan kännas orättvis men så är det ;) Men det blev lite fina bilder på Patrik när kavajen och flugan skulle på.

First look & portätt


Vi fotade porträtten före vigseln ungefär klockan 13:30 och började med en first look på ett litet berg bredvid hotellet. Blåsigt men väldigt vackert! Men så är det på västkusten och om du frågar mig så älskar jag lite vind och rörelse i bilderna. Det blev et fin first look och brudföljet gömde sig och tjuvkikade i bakgrunden.

Vigsel


Vigseln var klockan 15:30 i Fiskebäckskils kyrka. En väldigt vacker lite mörkare kyrka som ligger precis mellan Gullmarstrand och restaurangen Brygghuset. Så perfekt gångavstånd till både hotell, restaurang och lokal.

Mingel


Efter vigseln tågade alla gäster mot Gullmarstrand för mingel och brudskål. Ungefär klockan 17:00 anlände brudparet till terrassen på hotellet. Där blev det sedan mingel och vi passade på att ta lite gruppfoton. Sedan var min arbetsdag över och jag lämnade precis innan dom satte sig till bords.