Förberedelser hos bruden


Lördagen den 11 juni begav jag mig till Orust och till Björholmens marina. Jag var på plats vid 14:00 och var med under 8 timmar detta bröllopet. Dagen började som vanligt med att knacka på hos bruden. Där var det full fart med att fixa sig inför dagen. Linn hade sina tärnor hos sig, det spelades lite musik och skålades i bubbel. En perfekt bröllopsdgasmorgon helt enkelt.

Förberedelser hos brudgummen

När det var dags att knacka på hos brudgummen kom jag mitt i öppnandet av en flaska bubbel i princip! Så poff sa det när korken sköt iväg och det var startskottet för dagen! Det blev en skål på balkongen för Fredrik och hans bestman!

Vigsel


Vigseln hölls i Klövedals kyrka klockan 15:30. Ungefär 10 minuters bilfärd ifrån Björholmen. Det började dra in lite mörka moln och efter vigseln när gästerna gick ut så kom det lite regn. Men nästan magiskt så slutade det strax efter, som vanligt på "mina" bröllop ;)

Porträtt


Porträtten valde vi att lägga efter vigseln. Som du ser så var ljuset perfekt (om jag får säga det själv) lagom mulet med lite sol som tittade fram ibland. Vi fick en så fin stund vid vattnet och tre olika fotoplatser innan brudparet åkte med båt vidare till minglet.

Mingel & middag

Ja mer västkustkänsla än att anlända med båt finns ju inte. Direkt efter porträtten hoppade paret i denna båten medan jag hoppade in i bilen för att komma först fram till minglet. Entrén blev ju storslagen när gästerna ser paret komma in mot land. Gästerna var i riktigt party-mode och den stämningen och hejaropen när paret fick sin brudskål var oslagbar! Bläddra i bilderna nedan så får du se!

Golden Hour

Vi hann med några snabba golden hour bilder innan jag lämnade för kvällen. Och OM jag och brudparet är nöjd med att vi tog oss dom 10 minuterna i samband med en paus under middagen. Ja, se själva, inget man hade velat missa va?